Commander ici
item -
Sous total :

Il n'y a pas d'articles dans votre panier.


Ajouter des éléments

Schrijf een beoordeling

Goedenavond afgelopen weekend weer Goud en Bond medaille gewonnen en zeker door Daflor producten, ben er ook zeer content mee, aankomen weken nog 4 Tentoonstelling te gaan en in Januari 2023 Nederlandse kampioenschappen van NBVV te Zwolle...ik wilde jullie in mijn vreugde delen, hou jullie op de hoogte van de verdere uitslagen en ontwikkelingen.. Groetjes Jannes Rosendal uit Vianen (Ned).

Jannes Rosendal

Ik gebruik nu bijna 2 jaar Daflor 3 in 1 mix en oregano exclusief in mijn vogel bestand , bij deze wil ik jullie op de hoogte brengen dat ik in de kweek en de deelname aan TT zeer goede resultaten heb behaald ( 2020, 2021 ). ,bij de kweek ongeveer 90 tot 95 % uitkomst van de eieren , dus het bevorderd ook de e vitamine in het lichaam van de vogel enz, en de jongen groeien heel goed op ,ook op de Regionale en Nationale en onderlinge Tentoonstellingen zeer goede resultaten op gebied van conditie , maar je moet ook uiteraard goede vogels hebben , maar dat van zelfsprekend ,maar zo wil ik aangeven dat dit is zeker tot stand gekomen door dat ik het Daflor producten hebt ontdekt , en iedere dag / week gebuikt , ik kan de vogelliefhebbers alleen doen besluiten om eens te uit proberen , van mijn kant een aanrader , enkele liefhebbers waar ik mee in contact sta zijn er ook van overtuigd . Nu de tentoonstellingen weer aanbreken , zijn de vogels weer volop aan de Daflor , hopelijk heb ik jullie een leuk mailtje bezorgt . Met vriendelijk groet. Jannes Rozendal, Utrecht

Jannes Rosendal

Ik ben reeds gelijker tijd begonnen met Freddy met geven van daflor 3-1 mix ook om te kijken of het ook in Holland met een iets ander omgeving hetzelfde zou zijn nu naar een half jaar ben ook rustig aan begonnen met 1/5 ml per 5 liter en steeds opgebouwd en zit nu op de 5ml per 5 liter de ganse kweek door gegeven met goede resultaten qua uit val en mooie droge mest en de ouder vogels alsook de jonge vogels drinken het goed zonder pijn en moeite nu ben er zeer tevreden over en volg ook jullie andere producten Met vriendelijk groet Mike van eldijk

Mike van eldijk

We gebruiken nu daflor 3in1 bijna 1 jaar en zien van maand tot maand de activiteit toenemen van onze vogels . Voor de eerste keer gebruiken we nu Daflor 3in1 ook tijdens de rui , onvoorstelbaar hoe de majorputters dit jaar door de rui komen . Top product dank u Chris Bossuyt voor die fantastisch product .

Yoran De Waegeneer

Dag Chris ,het is nu het derde jaar dat ik de DAFLOR produkten gebruik ,en ben er zeer tevreden van . De resultaten liegen er niet om . 3 in 1 mix superprodukt . gr Ielegems Jos ,Reet .

Ielegems Jos ,Reet

Ik gebruik daflor 3/1 aan al mijn duiven en ben nog nooit zo onder de indruk geweest van een product voor duiven. Duiven blijven super gezond en trainen en zien er strak uit.

cleirbaut Kris