Bestel hier
item -
Subtotaal :

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelwagen.


Items toevoegen

Schrijf een beoordeling


3 in 1 und HE sind super Produkte die Tauben strahlen eine noch nie dagewesene Gesundheit und Flugfreude aus!!

thomas model
heard from a top pigeon fancier

wayne mcluckie
Beste, Daflor (3 in 1 mix ) via via hoorde ik zeggen dat is top produkt dus den deze probeert dat ook en JA het is een goe produkt de duiven blijven gezond en gemakkelijk in gebruik dikke merci Danny Van Hoof

Danny Van Hoof
Atoxoplasmose of vergrootte lever. Daflor 3 in1 Mix ,wat een product ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ . Terug staan we voor verbazing en geloven we onze ogen niet wat we vaststelden . De controle van onze vogels gebeurt 3 x tot 4 x per jaar om zeker te zijn dat we tegen de aankomende kweek geen al te grote problemen kennen want jaar na jaar kan er iets onverwachts optreden zoals bv. vergrootte lever , sporen van …. , meestal bij het scheiden van de jongen zijn er geen problemen , na enkele maanden zoals iedereen weet zie je hier en daar wel eentje met vergrootte lever en ook meestal te onderscheiden door ze wat losser in de veren gaan zitten , ook dit jaar toen de 2° check plaats vond zagen we dit probleem bij enkele van onze vogels . Op dit moment gaven we regelmatig DAFLOR 3 in 1 Mix maar toch nog 2 dagen in de week verspreid gaven we het niet ! Wetende dat DAFLOR 3 in 1 ook de lever ondersteunt waren we toch terug twijfelend omdat we het bijna dagelijks toepasten . Er was 1 specifieke vogel die eruit sprong die een echt dikke lever had, het was duidelijk Atoxoplasmose, na overleg met Chris Bossuyt die ons nog meer inlichtte over de studies, bleek dat eigenlijk het probleem zou kunnen komen door het nog niet 100% geven van daflor 3 in 1 Mix, dus een 7/7 toediening . Na apart zetten en dit toe te passen zien we na 1 maand dat de lever VOLLEDIG weg was en had de buik een mooie vetreserve opgebouwd wat noodzakelijk is deze periode van het jaar om de winter in te gaan . Dank u Chris voor dit revolutionaire product dat je ons gaf . 2 soorten van dikke levers bij vogels . • Te vette voeding kan hiertoe leiden • Of waar heel veel majors mee te kampen hebben is Atoxoplasmose. Uiteraard gaat de totale gezondheid ook gepaard met een kwaliteitslabel van alle voeding die we onze vogels verschaffen . Een bijdrage van : Yoran & Freddy De Waegeneer Our Carduelis Carduelis exclusive.majorputters.com

Yoran & Freddy De Waegeneer
Goedenavond afgelopen weekend weer Goud en Bond medaille gewonnen en zeker door Daflor producten, ben er ook zeer content mee, aankomen weken nog 4 Tentoonstelling te gaan en in Januari 2023 Nederlandse kampioenschappen van NBVV te Zwolle...ik wilde jullie in mijn vreugde delen, hou jullie op de hoogte van de verdere uitslagen en ontwikkelingen.. Groetjes Jannes Rosendal uit Vianen (Ned).

Jannes Rosendal
Ik gebruik nu bijna 2 jaar Daflor 3 in 1 mix en oregano exclusief in mijn vogel bestand , bij deze wil ik jullie op de hoogte brengen dat ik in de kweek en de deelname aan TT zeer goede resultaten heb behaald ( 2020, 2021 ). ,bij de kweek ongeveer 90 tot 95 % uitkomst van de eieren , dus het bevorderd ook de e vitamine in het lichaam van de vogel enz, en de jongen groeien heel goed op ,ook op de Regionale en Nationale en onderlinge Tentoonstellingen zeer goede resultaten op gebied van conditie , maar je moet ook uiteraard goede vogels hebben , maar dat van zelfsprekend ,maar zo wil ik aangeven dat dit is zeker tot stand gekomen door dat ik het Daflor producten hebt ontdekt , en iedere dag / week gebuikt , ik kan de vogelliefhebbers alleen doen besluiten om eens te uit proberen , van mijn kant een aanrader , enkele liefhebbers waar ik mee in contact sta zijn er ook van overtuigd . Nu de tentoonstellingen weer aanbreken , zijn de vogels weer volop aan de Daflor , hopelijk heb ik jullie een leuk mailtje bezorgt . Met vriendelijk groet. Jannes Rozendal, Utrecht

Jannes Rosendal
Ik ben reeds gelijker tijd begonnen met Freddy met geven van daflor 3-1 mix ook om te kijken of het ook in Holland met een iets ander omgeving hetzelfde zou zijn nu naar een half jaar ben ook rustig aan begonnen met 1/5 ml per 5 liter en steeds opgebouwd en zit nu op de 5ml per 5 liter de ganse kweek door gegeven met goede resultaten qua uit val en mooie droge mest en de ouder vogels alsook de jonge vogels drinken het goed zonder pijn en moeite nu ben er zeer tevreden over en volg ook jullie andere producten Met vriendelijk groet Mike van eldijk

Mike van eldijk
We gebruiken nu daflor 3in1 bijna 1 jaar en zien van maand tot maand de activiteit toenemen van onze vogels . Voor de eerste keer gebruiken we nu Daflor 3in1 ook tijdens de rui , onvoorstelbaar hoe de majorputters dit jaar door de rui komen . Top product dank u Chris Bossuyt voor die fantastisch product .

Yoran De Waegeneer
Dag Chris ,het is nu het derde jaar dat ik de DAFLOR produkten gebruik ,en ben er zeer tevreden van . De resultaten liegen er niet om . 3 in 1 mix superprodukt . gr Ielegems Jos ,Reet .

Ielegems Jos ,Reet
Ik gebruik daflor 3/1 aan al mijn duiven en ben nog nooit zo onder de indruk geweest van een product voor duiven. Duiven blijven super gezond en trainen en zien er strak uit.

cleirbaut Kris


Bio-health bvba streeft ernaar om uw sportduiven en vogels op een 100% natuurlijke manier in een uitstekend gezondheid/conditie te brengen en te houden.
Een sterk ontwikkeld darmslijmvlies en microbioom zijn hiervoor van groot belang. Dit beschermt het organisme en verhindert tegelijkertijd het buitensporig voorkomen van parasieten, virussen, bacteriën. Gezonde darmen maken het mogelijk belangrijke voedingsstoffen op te nemen, het bevorderen van de vitaliteit en het ontwikkelen van een sterke immuniteit.

Bio-health bvba s'efforce de maintenir vos pigeons sportifs et vos oiseaux en excellente santé / condition de manière 100% naturelle.
Un épithélium intestinal fortement développé et un microbiome sont très importants à cet égard. Cela protège l'organisme tout en empêchant en même temps l'occurrence excessive de parasites, virus, bactéries. Des intestins sains permettent l'absorption de nutriments essentiels, favorisent la vitalité et contribuent au développement d'une forte immunité.

Bio-health bvba strives to maintain your racing pigeons and birds in excellent health/condition in a 100% natural way.
A highly developed intestinal mucosa and microbiome are very important for this. It protects the organism while simultaneously preventing the excessive occurrence of parasites, viruses, bacteria. Healthy intestines enable the absorption of essential nutrients, promote vitality, and contribute to the development of strong immunity.

Bio-health bvba bemüht sich, Ihre Renn-Tauben und Vögel auf 100% natürliche Weise in einem ausgezeichneten Gesundheitszustand / Zustand zu halten.
Eine hochentwickelte Darmschleimhaut und Mikrobiom sind dafür sehr wichtig. Dies schützt den Organismus und verhindert gleichzeitig das übermäßige Auftreten von Parasiten, Viren, Bakterien. Gesunde Därme ermöglichen die Aufnahme wichtiger Nährstoffe, fördern die Vitalität und tragen zur Entwicklung einer starken Immunität bei.