Bestel hier
item -
Subtotaal :

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelwagen.


Items toevoegen


Wordt reeds veelvuldig gebruikt in industriële opfokbedrijven van kippen, hoenders, varkens, … bij paarden, ter onderdrukking van ziektes en stress, stimuleert de eetlust of ter vervanging van antibiotica.
 

De Daflor Oregano Exclusieve zit in de juiste dosering verwerkt in Daflor 3 in 1 Mix.

 


 


Daflor “Oregano exclusive”:

Het gepatenteerde proces produceert kleinere en stabielere oliedruppels. Hierdoor hebben ze een veel efficiëntere werkzaamheid. Veel concurrenten zijn gefocust op één enkele oliebron, wat hun werkzaamheid beperkt. De meeste bedrijven richten zich vaak op 1 of 2 componenten, soms uit synthetische bronnen. Wij gebruiken een gepatenteerde mix van 10 stammen oregano, witte olie van tijm en kaneelaldehyde samen met een exclusieve prebiotische vezel om een uitgebalanceerd, effectief product te leveren die men kan vertrouwen. Het effect van essentiële oliën hangt samen met de knowhow van het selecteren van de juiste variëteiten, een gespecificeerde teelt, het kiezen van het optimale oogstmoment in combinatie met de beste methode van verwerken, blenden en mengen.


 

De unieke prebiotische vezel dient als favoriete voedselbron voor nuttige bacteriën, vooral voor bifidus- en lactobacillus bacteriën welke zich door deze voeding vermenigvuldigen en pathogene bacteriën verdringen. Er bestaan verschillende vormen van prebiotica en elk heeft een unieke fysieke structuur die van invloed is op hoe het wordt afgebroken in de darmen. De meeste prebiotica hebben een lange en smalle structuur, wat leidt tot snelle fermentatie voordat het de onderste darm kan bereiken, waardoor de effectiviteit wordt beperkt. Onze prebiotica heeft een unieke fysieke structuur die langzaam wordt vergist vanwege de moleculaire bindingen die niet gemakkelijk kunnen worden afgebroken. In plaats daarvan hebben de enzymen tijd nodig om de structuur te ontgrendelen, zodat de nuttige bacteriën over de volledige lengte hun werk kunnen doen.

 


Exclusief gepatenteerde Microfused essentiële olie voor duiven, vogels, kippen, hoenders, ...
Mix van 10 oreganostammen, tijm, kaneelaldehyde
en een unieke prebiotische vezel.
 

 
 

 

Gebruik:

  • Preventief: Dagelijks vers aan te maken, 1 ml/ 3 liter drinkwater, kan samen met Daflor HE gebruikt worden.                                                                         
  • Bij problemen: 5 - 7 dagen 1 ml/ liter drinkwater

Bewaren:

Koele en droge plaats, niet in rechtstreeks zonlicht

Houdbaarheid:

2 jaar na productiedatum