Bestell hier
item -
Zwischensumme :

Es befinden sich zur Zeit keine Artikel in Ihrem Einkaufswagen.


Füge Artikel hinzu

Schrijf een beoordeling

Ik ben reeds gelijker tijd begonnen met Freddy met geven van daflor 3-1 mix ook om te kijken of het ook in Holland met een iets ander omgeving hetzelfde zou zijn nu naar een half jaar ben ook rustig aan begonnen met 1/5 ml per 5 liter en steeds opgebouwd en zit nu op de 5ml per 5 liter de ganse kweek door gegeven met goede resultaten qua uit val en mooie droge mest en de ouder vogels alsook de jonge vogels drinken het goed zonder pijn en moeite nu ben er zeer tevreden over en volg ook jullie andere producten Met vriendelijk groet Mike van eldijk

Mike van eldijk

We gebruiken nu daflor 3in1 bijna 1 jaar en zien van maand tot maand de activiteit toenemen van onze vogels . Voor de eerste keer gebruiken we nu Daflor 3in1 ook tijdens de rui , onvoorstelbaar hoe de majorputters dit jaar door de rui komen . Top product dank u Chris Bossuyt voor die fantastisch product .

Yoran De Waegeneer

Dag Chris ,het is nu het derde jaar dat ik de DAFLOR produkten gebruik ,en ben er zeer tevreden van . De resultaten liegen er niet om . 3 in 1 mix superprodukt . gr Ielegems Jos ,Reet .

Ielegems Jos ,Reet

Ik gebruik daflor 3/1 aan al mijn duiven en ben nog nooit zo onder de indruk geweest van een product voor duiven. Duiven blijven super gezond en trainen en zien er strak uit.

cleirbaut Kris