Bestel hier
item -
Subtotaal :

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelwagen.


Items toevoegen

 

 

Tom: Daflor HE is tijdens het vliegseizoen het ideale natuurlijke product om de duiven in het begin van de week te helpen bij het zuiveringsproces en is een belangrijke en niet weg te denken schakel in het recuperatie-en opbouwproces bij wekelijks inkorven van de duiven.

Daflor HE is een gepatenteerd ferment, kan worden ingezet voor verhoging van de prestaties bij sportduiven. Bevat  eiwitten, butyraat en mineralen. Butyraat is van nature een fermentatieproduct van anaerobe bacteriën die vezels in de darm omzetten in boterzuur. Het is antibacterieel, is een belangrijke energiebron voor de darmwandcellen en zorgt dus voor een goede groei hiervan. Op die wijze heeft de duif een prima vermogen om belangrijke voedingsstoffen op te nemen, het bevordert de stofwisseling, verhoogd de vitaliteit en het ontwikkelen van een sterke immuniteit. Butyraat komt niet alleen voor in de darmen, het is ook een bron van energie voor alle organen en cellen. 

Eiwitten zorgen ervoor dat bij opname via de darmwand, de immunologische weerstand van de duif sterk op punt wordt gebracht en gehouden en zijn van groot belang daar meer dan de helft van de weefsels in het lichaam van de duif immers uit eiwitten bestaat. Ze zijn ook belangrijk voor het onderhoud van de pluimen:

  • Is een bron van energie voor alle organen en cellen.
  • Brengt en/of houd de darmwand intact.
  • Prestatie verhogend.

 

Daflor producten worden reeds door verschillende in duiven gespecialiseerde dierenartsen aanbevolen . Vele topmelkers in binnen- en buitenland maken reeds gebruik van onze producten.


Gebruik
5 ml/L drinkwater, kan samen met Daflor 3 in 1 mix of andere natuurlijke producten, thee, aminozuren, vitaminen, … of 10 ml/ kg voeder

Vliegseizoen:
Tot 1 dag voor het inkorven, minimum 1 tot 5 dagen

Bewaren:
Na openen in koelkast, niet in rechtsreeks zonlicht. Buiten bereik van kinderen houden. 

Daflor HE is een ferment van hoogstaande kwaliteit en bestemd voor duiven, ontwikkelt in samenwerking met internationale bedrijven welke gespecialiseerd zijn in onderzoek en ontwikkeling van innovatieve producten. Daflor HE is ontwikkeld om prestaties bij sportduiven te bevorderen. Daflor producten worden uitvoerig getest in samenwerking met gespecialiseerde dierenartsen en duivenmelkers.Bio-health bvba streeft ernaar om uw sportduiven en vogels op een 100% natuurlijke manier in een uitstekend gezondheid/conditie te brengen en te houden.
Een sterk ontwikkeld darmslijmvlies en microbioom zijn hiervoor van groot belang. Dit beschermt het organisme en verhindert tegelijkertijd het buitensporig voorkomen van parasieten, virussen, bacteriën. Gezonde darmen maken het mogelijk belangrijke voedingsstoffen op te nemen, het bevorderen van de vitaliteit en het ontwikkelen van een sterke immuniteit.

Bio-health bvba s'efforce de maintenir vos pigeons sportifs et vos oiseaux en excellente santé / condition de manière 100% naturelle.
Un épithélium intestinal fortement développé et un microbiome sont très importants à cet égard. Cela protège l'organisme tout en empêchant en même temps l'occurrence excessive de parasites, virus, bactéries. Des intestins sains permettent l'absorption de nutriments essentiels, favorisent la vitalité et contribuent au développement d'une forte immunité.

Bio-health bvba strives to maintain your racing pigeons and birds in excellent health/condition in a 100% natural way.
A highly developed intestinal mucosa and microbiome are very important for this. It protects the organism while simultaneously preventing the excessive occurrence of parasites, viruses, bacteria. Healthy intestines enable the absorption of essential nutrients, promote vitality, and contribute to the development of strong immunity.

Bio-health bvba bemüht sich, Ihre Renn-Tauben und Vögel auf 100% natürliche Weise in einem ausgezeichneten Gesundheitszustand / Zustand zu halten.
Eine hochentwickelte Darmschleimhaut und Mikrobiom sind dafür sehr wichtig. Dies schützt den Organismus und verhindert gleichzeitig das übermäßige Auftreten von Parasiten, Viren, Bakterien. Gesunde Därme ermöglichen die Aufnahme wichtiger Nährstoffe, fördern die Vitalität und tragen zur Entwicklung einer starken Immunität bei.