Bestel hier
item -
Subtotaal :

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelwagen.


Items toevoegen

 

 

Onze ambassadeurs: Yoran & Freddy De Waegeneer - Exclusive Majorputters

Daflor 3 in 1 Mix is een breedspectrum supplement voor duiven en vogels ter ondersteuning van de algemene gezondheid met als doel het medicijngebruik te minimaliseren.  Is tegelijkertijd ook immuun versterkend, eetlustopwekkend en zorgt voor een optimale darmgezondheid. De Mix is nu reeds een aantal jaar op de markt met een groot aantal tevreden klanten over gans Europa tot Amerika, Canada, , …. Natuurlijke gezondheidsondersteunende  producten worden steeds doeltreffender en uiteraard kunnen we bij Bio-health hieraan niet blijven toezien. Zo hebben we besloten om onze formule Daflor 3 in 1 Mix, volgens de nieuwste wetenschappelijke studies, iets te wijzigen.

Iedereen kent ons als Yoran & Freddy De Waegeneer, reeds meer dan 25 jaar wereldwijd erkende en gepassioneerde Majorputter kwekers in zo goed als alle mutaties, we hebben in deze periode van selecteren en innoveren dan ook een uniek en wereldwijd erkend vogelbestand uitgebouwd.  Enkele jaren terug (2022) hebben we Chris Bossuyt, eigenaar van Bio-health BV en ontwikkelaar van de Daflor producten, leren kennen. Na veel overleg zijn we dan ook heel blij dat we het vertrouwen kregen om Ambassadeurs te worden van Daflor 3 in 1 Mix.

In het voorjaar van 2023 contacteerde Chris Bossuyt ons opnieuw met de vraag of interesse hadden om een verbeterde formule van Daflor 3 in 1 Mix te testen. Door de al reeds zeer goede resultaten met de bestaande formule waren we uiteraard benieuwd wat deze aangepaste formule, vooral bij de Majors, zou geven en zijn we dus uiteraard op het voorstel ingegaan.


Zoals ieder nieuw product moet uitgetest worden hebben we dit met onze 25 jaar ervaring dan ook zeer grondig aangepakt en we mogen zonder overdrijven stellen dat de resultaten REVOLUTIONAIR ZIJN EN NOOIT EERDER GEZIEN.

Kort samengevat kunnen we concluderen: 
Algemeen:
Na bijna 1 jaar gebruik van de nieuwe formule Daflor 3 in 1 Mix zien we o.a.. geen megabacterie, zwarte stip, atoxoplasmose, etc. meer in ons volledig vogelbestand. Integendeel, nu (25/1/2024) de  kweekvoorbereiding ten einde komt zien we ondanks de slechte weersomstandigheden (vochtig, wind, koud) en de volièredeuren dag en nacht open (enkel afgeschermd met windbreekgaas) dat de kanaries en de majors enorm vitaal zijn en er strak bij zitten, de mest van onze vogels is enorm klein, vast en homogeen wat wijst op een perfecte spijsvertering en ze hebben een geweldige eetlust  waardoor ze een mooie vetreserve hebben opgebouwd. Uit al deze vaststellingen kunnen we concluderen dat onze vogels SUPER gezond zijn en een sterke immuniteit hebben ontwikkeld. 

Daflor 3 in 1 Mix word reeds door verschillende in vogels gespecialiseerde dierenartsen aanbevolen. Vele vogelkwekers in binnen- en buitenland maken reeds gebruik van onze producten.

Kweek:
Door dat onze vogels op en top gezond zijn, vitaal en levenslustig, hebben we een heel hoog bevruchtingspercentage, het valt ons op dat de jongen in het nest zeer rustig zijn en fantastisch opgroeien.

Rui
De ruiperiode is een zware periode voor de vogels waardoor ze zeer gevoelig zijn voor allerhande aandoeningen, ook in deze zware periode geeft Daflor 3 in 1 Mix een geweldige ondersteuning waardoor ze zonder problemen door de rui komen.

Gebruik
Dagelijks of minstens 3 dagen per week, gans het jaar door, alle vogels 1 - 1,5 ml/ L drinkwater. Kan samen met alle natuurlijke producten, thee, kruidenelixirs, aminozuren, vitaminen, … in het drinkwater.

Bewaring
Droge, koele en donkere plaats, niet in rechtstreeks zonlicht. Uit het bereik van kinderen houden


Daflor 3 in 1 Mix is een aanvullend diervoeder van hoogstaande kwaliteit en bestemd voor duiven en vogels. Ontwikkelt in samenwerking met internationale bedrijven welke gespecialiseerd zijn in onderzoek en ontwikkeling van innovatieve producten om het antibiotica gebruik bij dieren te minimaliseren en waarbij darmgezondheid van cruciaal belang is. Daflor producten worden uitvoerig getest in samenwerking met gespecialiseerde dierenartsen, duivenmelkers en vogelkwekers.

 Bio-health bvba streeft ernaar om uw sportduiven en vogels op een 100% natuurlijke manier in een uitstekend gezondheid/conditie te brengen en te houden.
Een sterk ontwikkeld darmslijmvlies en microbioom zijn hiervoor van groot belang. Dit beschermt het organisme en verhindert tegelijkertijd het buitensporig voorkomen van parasieten, virussen, bacteriën. Gezonde darmen maken het mogelijk belangrijke voedingsstoffen op te nemen, het bevorderen van de vitaliteit en het ontwikkelen van een sterke immuniteit.

Bio-health bvba s'efforce de maintenir vos pigeons sportifs et vos oiseaux en excellente santé / condition de manière 100% naturelle.
Un épithélium intestinal fortement développé et un microbiome sont très importants à cet égard. Cela protège l'organisme tout en empêchant en même temps l'occurrence excessive de parasites, virus, bactéries. Des intestins sains permettent l'absorption de nutriments essentiels, favorisent la vitalité et contribuent au développement d'une forte immunité.

Bio-health bvba strives to maintain your racing pigeons and birds in excellent health/condition in a 100% natural way.
A highly developed intestinal mucosa and microbiome are very important for this. It protects the organism while simultaneously preventing the excessive occurrence of parasites, viruses, bacteria. Healthy intestines enable the absorption of essential nutrients, promote vitality, and contribute to the development of strong immunity.

Bio-health bvba bemüht sich, Ihre Renn-Tauben und Vögel auf 100% natürliche Weise in einem ausgezeichneten Gesundheitszustand / Zustand zu halten.
Eine hochentwickelte Darmschleimhaut und Mikrobiom sind dafür sehr wichtig. Dies schützt den Organismus und verhindert gleichzeitig das übermäßige Auftreten von Parasiten, Viren, Bakterien. Gesunde Därme ermöglichen die Aufnahme wichtiger Nährstoffe, fördern die Vitalität und tragen zur Entwicklung einer starken Immunität bei.