Bestel hier
item -
Subtotaal :

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelwagen.


Items toevoegen

 

Ter vervanging van onze Daflor gefermenteerd knoflookextract lanceren wij Daflor 3 in 1 Mix.
 


Bio-health bvba streeft ernaar om uw reisduiven en vogels op een 100% natuurlijke manier in een uitstekend gezondheid/ conditie te brengen en te houden. Een sterk ontwikkeld darmslijmvlies en microbioom zijn hiervoor van groot belang. Dit beschermt het organisme en verhindert tegelijkertijd het buitensporig voorkomen van parasieten, virussen, bacteriën. Gezonde darmen maken het mogelijk belangrijke voedingsstoffen op te nemen, het bevorderen van de vitaliteit en het ontwikkelen van een sterke immuniteit.

Daflor 3 in 1 Mix​:

10 stammen oregano, witte tijmolie, kaneelaldehyde, prebiotica (= Daflor Oregano Exclusive) + monobutyrine + essentiële olie van knoflook
Deze mix heeft reeds zijn sporen verdiend in andere sectoren met fantastische resultaten en werd bij duiven getest door een 10-tal duivenmelkers waarbij de ontvangen feedback door iedereen als super product beschreven werd. 
Sommige zijn gestart met 1 afdeling, na 2 dagen kreeg gans de kolonie de 3 in 1 Mix.. Bij een andere tester, na enkele dagen 1 afdeling te hebben gegeven werden nog snel de kwekers (vooraleer te koppelen) met de 3 in 1 Mix zuiver gezet (3 dagen1,5 ml / liter drinkwater en vervolgens 1 ml/ liter drinkwater), ook hier de rest van de kolonie voorzien van Daflor 3 in 1 Mix in het drinkwater. Nog een andere tester zelfde scenario en wilde al onmiddellijk 5 liter bestellen. Enz. Eerste bevindingen waren veel dons, super mest, wittere neuzen, duiven voelen aan als zijde en lopen mooi strak. Alle testers zonder uitzondering super tevreden. 


Is antibacterieel, antiviraal, schimmelwerend, anti coccidiose, heeft een positieve invloed op de spijsvertering, darmen en luchtwegen, is bloedzuiverend, enz. Zuinig in gebruik.

 

                ● Voor gezonde darmen.

                ● Betere spijsvertering.

                ● Gezondere luchtwegen.

                ● Grotere trainingslust.

                ● Meer dons.

                ● Mooie mest.

                ● Enz.

                

Door dagelijks Daflor 3 in 1 Mix te gebruiken komen en blijven de duiven & vogels in topconditie.

Ziekte is een resultaat. Een gevolg van een verzwakking van het zelfgenezingsvermogen. Om duiven, vogels, .... gezond en in conditie te houden zijn gezonde darmen topprioriteit omdat meer dan 70% van het immuunsysteem in de darmen gelokaliseerd is.

Gebruik:

Duiven:

  • Dagelijks, gans het jaar door (kweek-, rui-, vliegperiode, vastzittende duiven) vers aan te maken, 1,5 ml/ liter drinkwater.
  • Bij problemen mag de dosering opgetrokken worden naar 2 ml/ L drinkwater.
  • Nieuwe testen bevestigen 30% betere werking wanneer je wekelijks boosterd: 3 dagen per week 2 ml/L en 4 dagen 1 - 1,5 ml/L drinkwater, er mag ook dagelijks 2 ml/ L drinkwater toegediend worden, alzeker bij de jonge duiven, bij verhoogde stress of verandering van voeding.
  • Schudden voor gebruik. 

 

Vogels, pluimvee, hoenders, enz.:

  • Dagelijks vers aan te maken 0,5 – 1,5 ml per liter drinkwater.
  • Schudden voor gebruik


Bewaren:

Koele en donkere plaats. Niet in rechtstreeks daglicht.