Bestel hier
item -
Subtotaal :

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelwagen.


Items toevoegen

DAFLOR
INTESTINALE CURE


Sterk aanbevolen bij vachtproblemen (bv. constant haarverlies, vachtgeur, ...) en besmetting met darm- en/of darmparasieten (bv.giardia) of spijsverteringsproblemen, bij bijna alle aandoeningen is er net zoals bij de mens een verband met een slechte darmgezondheid & immuniteit.

“ Slechte darmen = de moeder van alle ziektes “

Bij een wormbehandeling, medicijnkuur (o.a. antibiotica) of andere chemische stoffen wordt de darmflora vernietigd,
hier kan Daflor Intestinale Cure ook soelaas bieden
of
als ondersteuning van de algemene gezondheid en vitaliteit bij o.a. verzwakte of oudere honden, …

 

DAFLOR INTESTINALE CURE WORDT REEDS DOOR VERSCHILLENDE DIERENARTSEN AANBEVOLEN.

 

Bestel hier

Reeds 11863 tevreden daflor gebruikers

Het is wetenschappelijk bewezen dat honden met ongezonde darmen op termijn allerlei klachten kunnen ontwikkelen die op het eerste zicht niets met de darmen te maken hebben. Denk hierbij aan een stinkende vacht, overvloedige haaruitval, doffe vacht,  allergieën, tumoren, allerlei ontstekingen, geen vitaliteit, chronische aandoeningen, enz. Uit nieuwe onderzoeken blijkt dat een slechte darmflora ook gedragsproblemen (agressie, angst, depressie, …) en overgewicht kan veroorzaken.

 

 

Daflor Intestinale Cure: 

Het pakket Daflor Intestinale Cure bevat 2 belangrijke supplementen die complementair zijn met elkaar.

Enerzijds hebben we Daflor Intestinale, dit is een vloeibaar ferment, rijk aan lichaamseigen butyraat (korte-keten-vetzuren) en microbiële cellen. Butyraat wordt bij gezonde honden door bacteriën in de darmen aangemaakt en is de belangrijkste voedingsbron voor de darmwandcellen. Na onderzoek bij dieren met een aandoening heeft men vastgesteld dat de hoeveelheid butyraat in de darmen sterk afgenomen was en de verscheidenheid aan goeie bacteriën in de darmflora sterk verminderd, wat er op wijst dat butyraat en darmflora een belangrijke rol spelen voor het instant houden van een goede gezondheid. Het is wetenschappelijk bewezen dat butyraat  bij uitstek het product is dat de  darmwandcellen voedt en dus zorgt voor een goede groei hiervan, ontstekingsremmend is, immuun versterkend, anti-tumor eigenschappen en een lever beschermend effect heeft, verbeterd de insulineresistentie en speelt een belangrijke rol in de hormoonhuishouding. De vetzuren die niet gebruikt worden door de cellen in de darmen reizen via de bloedbaan naar alle cellen en organen waar ze een bron van energie zijn. De microbiële cellen in het ferment hebben eveneens een sterk immuun stimulerend effect. 1 flacon Daflor Intestinale is goed voor minstens 3 maand gebruik bij kleine honden - 2 maand bij middelgrote honden - 1 maand bij grote honden.

Anderzijds hebben we Daflor ProbioMix, dit supplement bevat verschillende stammen Probiotica,  L-Glutamine, Gist, Pectine, en Clinoptiloliet. Dit supplement helpt het evenwicht in de darmflora te herstellen, ondersteund het immuunsysteem en bevorderd de bescherming tegen pathogene micro-organismen door bacteriocines te produceren of met hen te wedijveren om de beschikbaarheid van voedingsstoffen en hun hechting aan het darmslijmvlies. Het zorgt ook voor een betere vertering van de voedingsstoffen en heeft een ontgiftende werking . Dit supplement is complementair met het vloeibaar ferment. 

Daflor Intestinale Cure zorgt ervoor dat de darmwand, darmslijmvlies, darmflora en immuniteit snel hersteld.

 

Vele honden met uiteenlopende problemen zoals bv. overvloedige haaruitval, spijsverteringsproblemen, giardia, onaangename vachtgeur, enz. zijn reeds geholpen door het gebruik van Daflor Intestinale Cure.  

Behandelingen:


Allereerst is het belangrijk de voeding van jouw hond onder de loep te nemen. Net zoals bij de mens is voeding de basis voor een goeie darmgezondheid en een gezonde geest. De conditie van de darmen en de darmflora zijn meer dan 70% bepalend voor de immuniteit en de algemene gezondheid. Vroeger kreeg de hond de restjes van tafel, slachtafval en ingewanden, … tegenwoordig komt zijn voeding uit dozen of brok in een zak, ten gevolge van het bewerkingsproces is de huidige voeding een dode voeding en heeft bij gevolg niets meer van microbiële waarde, microbiële cellen zijn van groot belang voor het bekomen van een goeie darmgezondheid. 

Zorg dus voor een goede natuurlijke voeding die zo weinig mogelijk koolhydraten,  geen granen, bewaarstoffen, kleurstoffen, smaakstoffen of andere chemische producten bevat, maar zoveel mogelijk goede eiwitten en vetten (echt vlees en geen dierlijke bijproducten), groenten, bessen,  kruiden of andere natuurlijke stoffen in hun oorspronkelijke vorm. 

Net zoals bij de mensen is een extra dagelijkse ondersteuning van een goeie probiotica geen overbodige luxe. 
 

Behandeling vachtproblemen en voedselallergiën:
Een voedselallergie kan een reactie in het darmweefsel veroorzaken die leidt tot verhoogde doorlaatbaarheid van de darm. Een lekkende darm laat dan de grotere voedselmoleculen door. Deze worden door het afweersysteem als vijandig (antigen) gezien zodat het deze aanvalt.            Daflor Intestinale + Daflor ProbioMix samen met het voeder vermengen tot de flacons leeg zijn. 
 
Behandeling Giardia: 
Stap 1:  Giardia wordt over het algemeen behandeld met Panacur (wij adviseren om hiervoor best uw dierenarts te raadplegen) + tergelijkertijd Daflor Intestinale vermengen met de voeding tot de uitwerpselen normaal zijn en de medicijnkuur ten einde is. 
Stap 2: Daflor Intestinale + Daflor ProbioMix met het voeder vermengen tot de flacons leeg zijn of een aangewezen periode van minstens 3 maand (dit is ongeveer de maximum overlevingsperiode van de giardia parasiet). 

Als kuur na medicijn- of wormbehandeling & als gezondheidsondersteuning & verhoging van het uithoudingsvermogen:  
Daflor Intestinale + Daflor ProbioMix met het voeder vermengen tot de flacons leeg zijn. Indien men wenst kan Daflor Intestinale Cure ook dagelijks of als jaarlijkse kuur gegeven worden ter ondersteuning  van de vitaliteit en algemene gezondheid. Aanbevolen bij verzwakte, oudere honden of puppy’s, je ziet de verzwakte of oudere dieren op een hele korte tijd terug opfleuren en actiever worden, bij puppy’s zorgt Daflor Intestinale Cure ervoor dat er een sterke immuniteit ontwikkeld wordt waardoor de hond als volwassene minder vatbaar is voor infecties of andere aandoeningen en een langere levensverwachting heeft. (Wij vervangen geen dierenarts)