BESTEL NU
item -
Subtotaal :

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelwagen.


Items toevoegen
  • Spijsverterings- en darmaandoeningen / huid-en vachtproblemen of andere problemen.

    Reeds 8165 tevreden daflor gebruikers
Antimicrobiële resistentie (AMR) is een wereldwijde problematiek voor de volksgezondheid en de dierengezondheid die wetenschappers, beleidsmakers en alle stakeholders betrokken bij de humane en dierengeneeskunde bezig houdt. In deze context willen wij  Daflor Intestinale voorstellen, het is een gepatenteerd ferment die bij honden, met uiteenlopende aandoeningen, een krachtige invloed heeft bij het herstel van de aandoeningen. Het ferment heeft ook een sterk immuno-stimulerend effect waarbij het kan ingezet worden als preventie voor de algemene gezondheid & vitaliteit. Het is een vloeibaar product die graag gegeten wordt en die gemakkelijk via de voeding kan worden toegediend.

 

Door 2 jaar praktijkervaring bij verschillende doelgroepen, zoals bij huid- en vachtproblemen, darm- en spijsverteringsproblemen, chronische aandoeningen of na operatie werd vastgesteld dat Daflor Intestinale voor het herstel een revolutionaire meerwaarde bied of een flinke verbetering van de chronische aandoening.

 

Bij gebruik als preventie voor de algemene gezondheid, zowel van puppy's (+4 maand) tot senior, stelden we vast dat de vacht meer begon te blinken, minder haaruitval, minder lichaamsgeur, vaste & kleinere uitwerpselen, minder problemen bij puppy’s of jonge honden en een verhoogde vitaliteit bij oudere honden.

Vele honden met uiteenlopende problemen zoals bv. haaruitval, spijsverteringsproblemen, diarree, onaangename vachtgeur, enz. zijn reeds geholpen door het gebruik van Daflor “Intestinale”.  

Daflor Intestinale is een ferment rijk aan eiwitten en lichaamseigen butyraat. Het butyraat is veresterd met een natuurlijk polymeer, het natuurlijk polymeer wordt door de bacteriën in de darmen afgebroken waardoor het butyraat vrijkomt. Butyraat speelt niet alleen een rol bij het stimuleren van darmgezondheid, het is ook een belangrijke energiebron voor de darmvilli en het speelt een rol bij het in balans houden van de darmflora. Butyraat bevordert gezonde groei, voeder efficiëntie en stimuleert het afweersysteem, daarnaast heeft butyraat ook nog een anti-bacteriële werking. De vetzuren die niet worden gebruikt door de cellen in de dikke darm reizen via de bloedbaan naar alle cellen en organen waar ze een bron van energie zijn en ook nog eens een ontstekingswerend effect hebben.

 

Daflor Intestinale bevat ook intacte microbiële cellen zoals die aanwezig zijn in andere fermenten, het verschil met traditionele fermenten is dat de cellen in Daflor ook rijk zijn aan  energie. Het is algemeen wetenschappelijk gekend dat intacte microbiële cellen, ook als de cellen afgedood zijn, een sterk immuno-stimulerend effect hebben. Dit is extra het geval als er een verscheidenheid aan soorten van cellen aanwezig is, zoals bij Daflor Intestinale het geval is.