BESTEL NU
item -
Subtotaal :

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelwagen.


Items toevoegen
 • REVOLUTIONAIRE GEZONDHEIDSZORG VOOR HONDEN OP BASIS VAN EEN UNIEK FERMENTATIE EXTRACT

  Reeds 8023 tevreden daflor gebruikers
WERKZAAM BIJ VACHT- EN HUIDPROBLEMEN, SPIJSVERTERING- EN DARMAANDOENINGEN OF ANDERE PROBLEMEN, KAN OOK GEGEVEN WORDEN ALS DAGELIJKSE ONDERSTEUNING VOOR DE ALGEHELE GEZONDHEID.

Bio-Health streeft ernaar om uw huisdier op een 100% natuurlijke manier een zo comfortabel, kwalitatief en zo lang mogelijk leven te geven.

 • Daflor "intestinale" heeft zowel direct als indirect invloed op de algehele gezondheid en vitaliteit. 
 • Werkt ontstekingsremmend en kan ingezet worden bij kankerpreventie.
 • Is de belangrijkste voedingsbron voor de darmen.
 • Zorgt voor een betere spijsvertering.
 • Is een bron van energie voor alle organen en cellen (o.a. lever, hersenen, ...).
 • Betere opname van voedingsstoffen waardoor bij o.a. puppy's en jonge honden betere groei en ontwikkeling.
 • Zorgt voor een optimale samenstelling van de uitwerpselen.
 • Speelt een grote rol in de hormoonhuishouding.
 • Kan ervoor zorgen dat honden niet allergisch/ intolerant reageren op bepaalde (voeding)stoffen.
 • Daflor "intestinale bevat ook eiwitten. Eiwitten zorgen ervoor dat bij opname via de darmwand, de immunologische weerstand van het dier sterk  op punt wordt gehouden en zijn van groot belang daar meer dan de helft van de weefsels in het  lichaam van de hond immers uit eiwitten bestaat. Ze zijn ook belangrijk voor het onderhoud van de vacht.
   
 • Daflor”Intestinale” werd uitvoerig getest door een dierenarts als ondersteuning bij verschillende aandoeningen. “klik hier” voor de resultaten.

Vele honden met uiteenlopende problemen zoals bv. haaruitval, spijsverteringsproblemen, geen vaste uitwerpselen, onaangename vachtgeur, enz. zijn reeds geholpen door het gebruik van Daflor “Intestinale”.  

Daflor”Intestinale” is een gepatenteerd ferment welke lichaamseigen butyraat, enzymen en eiwitten bevat. Butyraat is van nature een fermentatieproduct van anaerobe bacteriën die vezels in de darm omzetten in butyraat. Butyraat is antibacterieel, is de belangrijke energiebron voor de darmwandcellen en zorgt dus voor een goede groei hiervan. Op die wijze heeft de hond een prima vermogen om belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, enz. op te nemen, het bevorderen van een harmonische stofwisseling, vitaliteit en het ontwikkelen van een sterke immuniteit. Butyraat komt niet alleen voor in de darmen, het is ook een bron van energie voor alle cellen en organen.    

 

Een goed ontwikkelde darmwand beschermt het organisme en verhindert tegelijkertijd het buitensporig voorkomen parasieten, virussen, bacteriën en schimmels.

 

Eiwitten zorgen ervoor dat bij opname via de darmwand, de immunologische weerstand van het dier sterk op punt wordt gehouden en zijn van groot belang daar meer dan de helft van de weefsels in het lichaam van de hond immers uit eiwitten bestaat. Ze zijn ook belangrijk voor het onderhoud van de vacht.