Bestel hier
item -
Subtotaal :

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelwagen.


Items toevoegen


Behandelingen:


Allereerst is het belangrijk de voeding van jouw hond onder de loep te nemen. Net zoals bij de mens is voeding de basis voor een goeie darmgezondheid en een gezonde geest. De conditie van de darmen en de darmflora zijn meer dan 70% bepalend voor de immuniteit en de algemene gezondheid. Vroeger kreeg de hond de restjes van tafel, slachtafval en ingewanden, … tegenwoordig komt zijn voeding uit dozen of brok in een zak, ten gevolge van het bewerkingsproces is de huidige voeding een dode voeding en heeft bij gevolg niets meer van microbiële waarde, microbiële cellen zijn van groot belang voor het bekomen van een goeie darmgezondheid. 

Zorg dus voor een goede natuurlijke voeding die zo weinig mogelijk koolhydraten,  geen granen, bewaarstoffen, kleurstoffen, smaakstoffen of andere chemische producten bevat, maar zoveel mogelijk goede eiwitten en vetten (echt vlees en geen dierlijke bijproducten), groenten, bessen,  kruiden of andere natuurlijke stoffen in hun oorspronkelijke vorm. 

Net zoals bij de mensen is een extra dagelijkse ondersteuning van een goeie probiotica geen overbodige luxe. 
 

Behandeling vachtproblemen en allergiën:
Daflor Intestinale + Daflor ProbioMix samen met het voeder vermengen tot de flacons leeg zijn. 
 
Behandeling Giardia: 
Stap 1:  Giardia wordt over het algemeen behandeld met Panacur (wij adviseren om hiervoor best uw dierenarts te raadplegen) + tergelijkertijd Daflor Intestinale vermengen met de voeding tot de uitwerpselen normaal zijn en de medicijnkuur ten einde is. 
Stap 2: Daflor Intestinale + Daflor ProbioMix met het voeder vermengen tot de flacons leeg zijn of een aangewezen periode van minstens 3 maand (dit is ongeveer de maximum overlevingsperiode van de giardia parasiet). 

Als kuur na medicijn- of wormbehandeling & als gezondheidsondersteuning & verhoging van het uithoudingsvermogen:  
Daflor Intestinale + Daflor ProbioMix met het voeder vermengen tot de flacons leeg zijn. Indien men wenst kan Daflor Intestinale Cure ook dagelijks of als jaarlijkse kuur gegeven worden ter ondersteuning  van de vitaliteit en algemene gezondheid. Aanbevolen bij verzwakte, oudere honden of puppy’s, je ziet de verzwakte of oudere dieren op een hele korte tijd terug opfleuren en actiever worden, bij puppy’s zorgt Daflor Intestinale Cure ervoor dat er een sterke immuniteit ontwikkeld wordt waardoor de hond als volwassene minder vatbaar is voor infecties of andere aandoeningen en een langere levensverwachting heeft. (Wij vervangen geen dierenarts)