Bestel hier
item -
Subtotaal :

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelwagen.


Items toevoegen
Het is wetenschappelijk bewezen dat honden met ongezonde op termijn allerlei klachten kunnen ontwikkelen die op het eerste zicht niets met de darmen te maken hebben. Denk hierbij aan een stinkende vacht, overvloedige haaruitval, doffe vacht,  allergieën, tumoren, allerlei ontstekingen, geen vitaliteit, chronische aandoeningen, enz. Uit nieuwe onderzoeken blijkt dat een slechte darmflora ook gedragsproblemen (agressie, angst, depressie, …) en overgewicht kan veroorzaken.

 

ACTIE !!! Bij aankoop via onze webshop van 2x Daflor Intestinale 500 ml + 1x gratis Daflor ProbioMix 150 gram gratis bij geleverd.

Daflor Intestinale Cure: 
Het pakket Daflor Intestinale Cure bevat 2 belangrijke supplementen die complementair zijn met elkaar.

Enerzijds hebben we Daflor Intestinale, dit is een vloeibaar ferment, rijk aan lichaamseigen butyraat (korte-keten-vetzuren) en microbiële cellen. Butyraat wordt bij gezonde honden door bacteriën in de darmen aangemaakt en is de belangrijkste voedingsbron voor de darmwandcellen. Na onderzoek bij dieren met een aandoening heeft men vastgesteld dat de hoeveelheid butyraat in de darmen sterk afgenomen was en de verscheidenheid aan goeie bacteriën in de darmflora sterk verminderd, wat er op wijst dat butyraat en darmflora een belangrijke rol spelen voor het instant houden van een goede gezondheid. Het is wetenschappelijk bewezen dat butyraat  bij uitstek het product is dat de  darmwandcellen voedt en dus zorgt voor een goede groei hiervan, ontstekingsremmend is, immuun versterkend, anti-tumor eigenschappen en een lever beschermend effect heeft, verbeterd de insulineresistentie en speelt een belangrijke rol in de hormoonhuishouding. De vetzuren die niet gebruikt worden door de cellen in de darmen reizen via de bloedbaan naar alle cellen en organen waar ze een bron van energie zijn. De microbiële cellen in het ferment hebben eveneens een sterk immuun stimulerend effect. 

Anderzijds hebben we Daflor ProbioMix, dit supplement bevat verschillende stammen Probiotica,  L-Glutamine, Gist, Pectine, en Clinoptiloliet. Dit supplement helpt het evenwicht in de darmflora te herstellen, ondersteund het immuunsysteem en bevorderd de bescherming tegen pathogene micro-organismen door bacteriocines te produceren of met hen te wedijveren om de beschikbaarheid van voedingsstoffen en hun hechting aan het darmslijmvlies. Het zorgt ook voor een betere vertering van de voedingsstoffen en heeft een ontgiftende werking . Dit supplement is complementair met het vloeibaar ferment. 

Daflor Intestinale Cure zorgt ervoor dat de darmwand, darmflora en immuniteit snel hersteld.