BESTEL NU
item -
Subtotaal :

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelwagen.


Items toevoegen
  • New generation of health care for dogs

VACHT- EN HUIDPROBLEMEN, MAAG- EN DARMAANDOENINGEN, DIARREE, GIARDIA, JEUK, ECZEEM, HAARUITVAL, VACHTGEUR, DOFFE VACHT, VIRUSSEN, INFECTIES ... KAN OOK DAGELIJKS ALS GEZONDHEIDSONDERSTEUNING GEGEVEN WORDEN.

Bio-Health streeft ernaar om uw huisdier op een 100% natuurlijke manier een zo comfortabel, kwalitatief en zo lang mogelijk leven te geven.

Daflor "Happy, healthy dog" zorgt ervoor, samen met een goede uitgebalanceerde voeding, dat uw huisdier de nodige ondersteuning krijgt om de spijsvertering - darmflora - stofwisseling - zelfgenezingsvermogen op een natuurlijke manier terug in balans te brengen en te houden, wat resulteert in een:

 

  • Zachte, blinkende vacht
  • Kleinere en vaste ontlasting
  • Minder lichaamsgeur
  • Vitale, stralende en gezonde hond

Ziekte is een resultaat. Een gevolg van een verzwakking van het zelfgenezingsvermogen. Om honden gezond te houden is een gezonde microbioom topprioriteit omdat meer dan 70% van het immuunsysteem in de darmen gelokaliseerd is.

Daflor "Happy, healthy dog" bevat butyraat. Butyraat wordt in de darm heel snel opgenomen. Het is bij uitstek het product dat de darmwandcellen voedt. Dus: Daflor "Happy, healthy dog" omvat een snelle toelevering van boterzuur en een goede groei van de darmwand. Op die wijze heeft de hond een prima vermogen om belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, enz. op te nemen, het bevorderen van een harmonische stofwisseling, vitaliteit en het ontwikkelen van een sterke immuniteit.

 

Een goed ontwikkeld darmslijmvlies beschermt het organisme en verhindert tegelijkertijd het buitensporig voorkomen parasieten, virussen, bacteriën en schimmels.

 

Daflor "Happy, healthy dog" bevat ook eiwitten. Eiwitten zorgen ervoor dat bij opname via de darmwand, de immunologische weerstand van het dier sterk op punt wordt gehouden en zijn van groot belang daar meer dan de helft van de weefsels in het lichaam van de hond immers uit eiwitten bestaat. Ze zijn ook belangrijk voor het onderhoud van de vacht.