Bestel hier
item -
Subtotaal :

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelwagen.


Items toevoegen

 

 


Daflor 3 in 1 Mix werd door onze ambassadeurs Yoran & Freddy De Waegeneer, wereldwijd gekend en gespecialiseerd in het kweken van Exclusieve Majorputters in alle mutaties, uitvoerig getest.
www.majorputters.com

Testresultaten Daflor 3 in 1 Mix bij vogels

1°) feedback die we ontvingen na ongeveer 1 maand testen:

Yoran & Freddy:

Ik wou jullie al een korte up date geven van onze ervaring met jullie product, het eerste wat ons opvalt is een duidelijk verbetering van de uitwerpselen. We bemerken dat de besmetting met coccidiose heel wat minder aanwezig is en durf al met enige voorzichtigheid te zeggen dat het product hiertegen beschermend werkt. We bemerken ook dat de vogels ondanks het koude en vochtige weer strak in hun veren zitten en veel actiever zijn.

2°) feedback die we ontvingen na ongeveer 4 maand testen:

Yoran & Freddy:

Een 2° evaluatie van Daflor 3 in 1 Mix. Door de jaren hebben we nogal wat producten gebruikt om onze vogels gezond te houden. Iedere kweker zoekt naar het beste wat de markt kan bieden om zijn vogels gezond te houden, dat is althans bij ons altijd zo geweest. Na de zeer goede bevindingen van wat we van Daflor 3 in 1 Mix hoorden moesten we dit uit proberen, niets was dan ook te veel om dit product ten gronde te testen. Kort samen gevat kunnen we stellen dat Daflor 3 in1 Mix de darmflora zodanig stimuleert dat preventieve kuren onnodig geworden zijn. Zoals ieder kweker wel weet kun je veel te weten komen door de uitwerpselen te controleren, door het gebruik van Daflor werden de uitwerpselen zo klein, vast en droog dat we echt versteld stonden. Dit product is echt “revolutionair” en een product die “echt iets betekend“ voor onze vogels. Ik moet zeggen dat in meer dan 20 jaar kweken we zo een product nog niet veel zijn tegen gekomen. Dit product is 100% puur en schadeloos, het is een product op basis van een geselecteerde mix oreganostammen, knoflook, korte-keten-vetzuren, prébiotica, enz. De doseringen zijn zo laag zijn dat je met 250ml een zeer lange tijd verder kunt, Daflor 3 in 1 Mix heeft dan ook een lange houbaarheidsdatum.
Dank u Chris voor dit topproduct.

 

Nog even ter verduidelijking hoe wij de dosering van Daflor 3 in 1 Mix hebben toegepast bij onze Major Putters. Wij starten met 2 ml per 5 liter drinkwater, dit 2 weken lang 1 à 2 dagen per week en dan opbouwen met 0,5 ml per 2 weken, 1 à 2 dagen per week, tot je op 3 ml per 5 liter zit. Eens deze dosis bekomen is geven wij het het 5 dagen per week. Succes.


Daflor 3 in 1 Mix kan gebruikt worden voor alle soorten vogels, duiven, kippen, … zo hebben we o.a. ook
papegaaikwekers, siervogelkwekers, Internationale topduivenmelkers, enz. onder onze klanten.