BESTEL NU
item -
Subtotaal :

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelwagen.


Items toevoegen


Bio-health bvba streeft ernaar om uw reisduiven op een 100% natuurlijke manier in een uitstekend gezondheid/ conditie te brengen en te houden. Een sterk ontwikkeld darmslijmvlies en microbioom zijn hiervoor van groot belang. Dit beschermt het organisme en verhindert tegelijkertijd het buitensporig voorkomen van parasieten, virussen, bacteriën. Gezonde darmen maken het mogelijk belangrijke voedingsstoffen op te nemen, het bevorderen van de vitaliteit en het ontwikkelen van een sterke immuniteit.

Daflor “ High energy, healthy pigeons” (Daflor HE):

Is een gepatenteerd ferment welke butyraat en eiwitten bevat. Butyraat is van nature een fermentatieproduct van anaerobe bacteriën die vezels in de darm omzet in butyraat. Butyraat is antibacterieel, is een belangrijke energiebron voor de darmwandcellen en zorgt dus voor een goede groei hiervan. Op die wijze heeft de duif een prima vermogen om belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, enz. op te nemen, het bevorderen van een harmonische stofwisseling, verhoogde vitaliteit en het ontwikkelen van een sterke immuniteit. Butyraat komt niet alleen voor in de darmen, het heeft ook effect in andere organen zoals bv. lever,enz.  
 

Het ferment bevat ook eiwitten. Eiwitten zorgen ervoor dat bij opname via de darmwand, de immunologische weerstand van de duif sterk op punt wordt gebracht en gehouden en zijn van groot belang daar meer dan de helft van de weefsels in het lichaam van de duif immers uit eiwitten bestaat. Ze zijn ook belangrijk voor het onderhoud van de pluimen.

 

                ● Daflor HE heeft zowel direct als indirect invloed op de algehele gezondheid.

                ● Is antibacterieel.

                ● is een bron van energie voor alle organen en cellen.

                ● Brengt en/of houd de darmwand intact.

                ● Zorgt voor een betere spijsvertering.

                ● Beter opname van voedingsstoffen.

                ● Zorgtorgt voor een optimale samenstelling van de uitwerpselen.

                ● Prestatieverhogend

                ● Door opsomming van bovenstaande en andere niet vermelde factoren: verhoogde vitaliteit, betere prestaties, verhoogde trainingsdrang, betere rui-                     en kweekresultaten, ....

                

 

                

                 

              

Ziekte is een resultaat. Een gevolg van een verzwakking van het zelfgenezingsvermogen. Om duiven gezond en in conditie te houden is een gezonde microbioom topprioriteit omdat meer dan 70% van het immuunsysteem in de darmen gelokaliseerd is.

Advies voor het natuurlijk gezond houden van duiven:

Wij adviseren om dagelijks Daflor HE + Daflor "Oregano Exclusive" te vermengen met het voeder of  in het drinkwater. Enerzijds wordt het darmslijmvlies versterkt en anderzijds vergroot de populatie gezondheid bevorderende micro-organismen. Zo kan het natuurlijke zelfgenezingsvermogen van de duif  herstellen of maximaal benut worden en wordt de algemene gezondheid, vitaliteit en conditie naar een hoger niveau getild.

 

Gebruik:

Dagelijks gans het jaar door (kweek-, rui-, vliegperiode, vastzittende duiven): 10 ml Daflor HE + 0,5 ml Daflor “Oregano exclusive” + eventueel 5-10 ml water mengen (gemakkelijk in een eierdopje) en daarna vermengen met 1 kg voeder of 5 ml Daflor HE per liter drinkwater + 1 ml Daflor"Oregano exclusive" per 3 liter drinkwater


Bewaren:

koelkast (+/- 5°C)