BESTEL NU
item -
Subtotaal :

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelwagen.


Items toevoegen


Bio-health bvba streeft ernaar om uw reisduiven op een 100% natuurlijke manier in een uitstekend gezondheid/ conditie te brengen en te houden. Een sterk ontwikkeld darmslijmvlies en microbioom zijn hiervoor van groot belang. Dit beschermt het organisme en verhindert tegelijkertijd het buitensporig voorkomen van parasieten, virussen, bacteriën. Gezonde darmen maken het mogelijk belangrijke voedingsstoffen op te nemen, het bevorderen van de vitaliteit en het ontwikkelen van een sterke immuniteit.

Daflor “ High energy, healthy pigeons”:

Daflor “High energy, healthy pigeons” bevat butyraat. Butyraat wordt in de darm heel snel opgenomen. Het is bij uitstek het product dat de darmwandcellen voedt. Dus: het ferment omvat een snelle toelevering van boterzuur welke zorgt voor een goede groei van de darmwand. Op die wijze heeft de duif een prima vermogen om belangrijke voedingsstoffen op te nemen, het ontwikkelen van een sterke immuniteit en vitaliteit. Het hydroxyboterzuur zorgt er ook voor dat Daflor “High energy, healthy pigeons” een energiebom is voor de consumerende duif.
 

Het ferment bevat ook hoogwaardige eiwitten. Eiwitten zorgen ervoor dat bij opname via de darmwand, de immunologische weerstand van het dier sterk op punt wordt gebracht en gehouden en zijn van groot belang daar meer dan de helft van de weefsels in het lichaam van de duif immers uit eiwitten bestaat. Ze zijn ook belangrijk voor het onderhoud van de pluimen.

 

Ziekte is een resultaat. Een gevolg van een verzwakking van het zelfgenezingsvermogen. Om duiven gezond en in conditie te houden is een gezonde microbioom topprioriteit omdat meer dan 70% van het immuunsysteem in de darmen gelokaliseerd is.

Advies voor het natuurlijk gezond houden van duiven:

Wij adviseren om Daflor ”High energy, healthy pigeons” op het voeder en Daflor ”gefermenteerd knoflookextract” in het drinkwater samen te gebruiken. Enerzijds wordt het darmslijmvlies versterkt en anderzijds vergroot de populatie gezondheidsbevorderende micro-organismen, zo kan het natuurlijke zelfgenezingsvermogen van de duif terug maximaal benut worden en wordt de algemene gezondheid, vitaliteit en conditie naar een hoger niveau getild. Daarbij niet te vergeten dat de individuele duif, hokklimaat, voeding en de algemene begeleiding hierin ook een cruciale rol spelen om  succes te hebben.

 

Gebruik:

  • 5 - 10 ml Daflor “High energy, healthy pigeons” per kg voeder, na 5 - 10 minuten wachten is het voeder terug droog.
  • 3 - 5x per week vers aan te maken.
  • Tijdens vliegseizoen, afhankelijk van de afstand, 2 – 5 dagen na elkaar tot het inmanden.


Bewaren:

koelkast (+/- 5°C)