Order here
item -
Subtotal :

There are currently no items in your shopping cart.


Add items

Schrijf een beoordelingNiet een noemenswaardig probleem. Ik stelde wel vast dat Ray een Mechelse herder van 7 jaar eigenlijk heel het jaar door in de rui zat. Haar verlies

Ben nu ongeveer 4 weken verder en moet zeggen dat er serieus progressie in zit. Als andere mensen gaan zeggen dat hij blinkt en zacht van vacht is, dan heb je het bewijs dat het werkt.

Dogcoach.be

Wij sukkelden reeds 6 maand met giardia bij onze 3 labradors

Onze dierenarts vroeg of we bereid waren om een nieuw product te proberen, namelijk Daflor Intestinale. Zo gezegd zo gedaan, wonder boven wonder, na 3 dagen zagen we reeds serieuze verbetering in de uitwerpselen en na ongeveer 2 weken problemen volledig weg. In tegendeel, onze honden hebben er nog nooit zo mooi op gestaan, ze blinken van gezondheid en de uitwerpselen oprapen in de tuin is nu in enkele minuten gedaan, mooie bruine vaste en droge uitwerpselen. Topproduct.

Anja

Hondje geadopteerd uit asiel, na 1 dag bij ons slijmerige diarree en futloos.

Asiel gecontacteerd, raad gekregen om Daflor te bestellen via dierenarts of webshop Daflor. Hebben dit besteld via de webshop van Daflor, 1 dag later bestelling reeds ontvangen. Na 2 dagen toediening was probleem opgelost, tot op heden geven we dit product nog altijd, onze hond blinkt er enorm van en ze heeft er mooie vaste en kleine uitwerpselen van.

Carlos

Wij hebben een Tervurense herdershond die gans het jaar door grote hoeveelheden haar verloor. Reeds verschillende voedingsmerken geprobeerd, verschillende dierenartsen geraadpleegd, probleem raakt niet opgelost.

Via een kennis die een Mechelaar heeft advies gekregen om eens Daflor Intestinale te proberen, wonderbaarlijk na een kleine 2 weken haaruitval praktisch nihil. Super!!!!!

Kathleen

Giardia bij onze Cavalier King Charels, na 2 maand medicijnen op en af diarree.

Na 3 dagen Daflor Intestinale waren de uitwerpselen terug vast, maar ook kleiner, nu reeds 6 maand later, geen problemen meer. Product is een aanrader voor iedereen.

Lieve