BESTEL NU
item -
Subtotaal :

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelwagen.


Items toevoegen
  • REVOLUTIONAIRE GEZONDHEIDSONDERSTEUNING VOOR HONDEN.

    Reeds 8131 tevreden daflor gebruikers
DOOR PRAKTIJKERVARING WERD AANGETOOND DAT DAFLOR INTESTINALE EEN KRACHTIG ONDERSTEUNING BIED BIJ VACHT- EN HUIDPROBLEMEN, SPIJSVERTERING- EN DARMAANDOENINGEN OF ANDERE PROBLEMEN, KAN OOK GEGEVEN WORDEN ALS PREVENTIE VOOR DE ALGEHELE GEZONDHEID & VITALITEIT.

Bio-Health streeft ernaar om uw huisdier op een 100% natuurlijke manier een zo comfortabel, kwalitatief en zo lang mogelijk leven te geven.

Antimicrobiële resistentie (AMR) is een wereldwijde problematiek voor de volksgezondheid en de dierengezondheid die wetenschappers, beleidsmakers en alle stakeholders betrokken bij de humane en dierengeneeskunde bezig houdt.

In deze context willen wij ons ferment Daflor Intestinale voorstellen, het is een complex ferment van zeer zuivere kaaswei die bij honden zowel een sterk immuno-stimulerend effect als een krachtige ondersteuning biedt bij ziekte en herstel.  Het kan ook ingezet worden als preventie voor de algemene gezondheid & vitaliteit. Het is een vloeibaar product die graag gegeten wordt en die gemakkelijk via de voeding kan worden toegediend.

Door 2 jaar praktijkervaring bij verschillende doelgroepen, zoals bij huid- en vachtproblemen als bij darm- en spijsverteringsproblemen, chronische aandoeningen of na operatie werd vastgesteld dat Daflor Intestinale een revolutionaire meerwaarde biedt voor het herstel of een flinke verbetering van de chronische aandoening. Bij gebruik als preventie voor de algemene gezondheid, zowel van puppy's (+4 maand) tot senior, constateerden we dat de vacht meer begon te blinken, minder haaruitval, minder lichaamsgeur, vaste & kleinere uitwerpselen, minder problemen bij puppy’s of jonge honden en een verhoogde vitaliteit bij oudere honden.

Vele honden met uiteenlopende problemen zoals bv. haaruitval, spijsverteringsproblemen, geen vaste uitwerpselen, onaangename vachtgeur, enz. zijn reeds geholpen door het gebruik van Daflor “Intestinale”.  

Daflor Intestinale is een ferment rijk aan eiwitten en hydroxy-butyraat of korte-keten-vetzuren welke veresterd zijn met een natuurlijk polymeer, het polymeer wordt door de bacteriën in de darmen afgebroken waarbij het vluchtige hydroxy-butyraat vrijkomt. Hydroxy-butyraat is lichaamseigen en speelt niet alleen een rol bij het stimuleren van darmgezondheid. Het is ook een belangrijke energiebron voor de darmvilli en het speelt een rol bij het in balans houden van de darmflora. Butyraat bevordert gezonde groei, voeder efficiëntie en stimuleert het afweersysteem. Daarnaast draagt het bij aan een betere bescherming tegen ziekteverwekkers. De vetzuren die niet worden gebruikt door de cellen in de dikke darm reizen naar de bloedbaan, lever en de rest van het lichaam, waar ze kunnen bijdragen aan verschillende gunstige effecten.

 

Het ferment bevat ook intacte microbiële cellen zoals die aanwezig zijn in gepasteuriseerde fermenten. Het verschil met traditionele fermenten is dat de cellen in het whey-ferment rijk zijn aan  energie. Het is algemeen wetenschappelijk gekend dat intacte microbiële cellen , ook als de cellen afgedood zijn , een immuno-stimulerend effect hebben. Dit is extra het geval als er een verscheidenheid aan soorten van (afgedode ) cellen aanwezig is , zoals bij Daflor Intestinale het geval is.